al contingut a la navegació Informació de contacte

Perú 2006

Nadal dels nens i nenes de les escoles rurals del districte de Querecotillo, al nord de Perú
La història i la necessitat

Un membre del SOM desplaçat al Perú l’any 2006 que col·labora en un projecte de cooperació amb una ONG local, APECOINCA ( Asociación Peruana Ecologista y de Interés Conservacionista en America ), ubicada a Sullana i a la regió de Piura, ens dóna a conèixer una campanya que aquesta ONG local fa anys que està duent a terme en diferents escoles rurals d’aquesta zona del Perú.La campanya consisteix a fer celebrar el Nadal a tots els nens i les nenes d’aquestes petites escoles d’escassos recursos econòmics, allunyades i oblidades.

El SOM col·labora concretament en dues:
1. “Programa preventivo contra la violencia conyugal en las madres de familia de las escuelas rurales en el distrito de Querecotillo”.
2. “Formación socioambiental en las escuelas de los núcleos poblados colindantes a la Laguna de los Patos” (Piura, Perú).

L’acció solidària

El SOM organitza una campanya de recollida de diners en la que participen els nens de l’Agrupament Escolta Pare Claret i els de l’Esplai Riallera i fa una aportació econòmica per tirar endavant tallers dirigits a mares de família que pateixen violència de gènere i per organitzar 
tallers a les escoles del districte de Querecotillo en relació amb l’educació mediambiental.

Per£ B 016.jpg 

Per£ G 033.jpg 

Ayabaca 01 079.jpg