al contingut a la navegació Informació de contacte

Cicle de xerrades SOMCELFURA

DIJOUS 27 OCTUBRE 2011

Tres entitats s'uneixen per reforçar-se mútuament i difondre i debatre idees i realitats: el Solsonès Obert al Món, el Centre d'Estudis Lacetans i el Casal La Fura.

Aquest podria ser l'encapçalament una mica pretensiós d'una notícia. Però, a més, és una realitat.

El Solsonès Obert al Món (l'ong SOM), el Centre d'Estudis Lacetans (CEL) i el Casal Popular la Fura són tres entitats ben congudes al Solsonès per la seva activitat en els diferents camps de la cooperació, l'estudi de la història i la natura, i les activitats alternatives i independentistes. Totes tres entitats havien col.laborat puntualment en diversos moments en l'organització d'actes. L'experiència sempre ha estat molt positiva, de manera que aquest curs s'uneixen en una campanya més ambiciosa: l'organització d'un cicle de xerrades.

La confluència d'interessos en els temes a tractar ha permès sumar esforços i endegar un cicle que abastarà aspectes relacionats amb la presentació de noves visions de l'economia, l'ecologia, les relacions humanes...

Les xerrades es duran a terme alternant els locals on les feia cada entitat: Casal la Fura, Consell Comarcal, Ajuntament i es duran a terme els dijous, divendres o dissabte al vespre.

Us anirem informant puntualment de cadascuna de les xerrades que comptaran amb conferenciants tan reconeguts com Martí Boada, Esther Vivas, Pep Bernades...

Esperem que aquesta línia de cooperació sumi esforços i permeti que més persones puguin conèixer la tasca de cada entitat i debatre noves línies de pensament. Convençudes que el treball en xarxa reforça cadascun dels seus nòduls, les tres entitats us conviden al cicle de xerrades SOM CEL FURA.