al contingut a la navegació Informació de contacte

“Tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”

DIJOUS 09 DESEMBRE 2021

El proper diumenge 12 de desembre, a les 12 del migdia, el Centre d’Estudis Lacetans inaugura una exposició commemorativa del 25è aniversari de la seva fundació. Com indica el seu títol “Tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”, l’exposició invita als visitants a descobrir el ric patrimoni del Solsonès mitjançant els sentits, alhora que es fa un repàs per l’extensa trajectòria de les diferents seccions de l’entitat.

La mostra està pensada perquè el públic de totes les edats pugui gaudir dels diversos espais expositius. Així, tant adults com joves podran recordar o descobrir les activitats del CEL, interactuant entre els seus sentits i el materials exposats. I durant els caps de setmana, els petits de la família podran disposar de jocs relacionats amb cadascuna de les seccions.

L’exposició es completa amb la projecció d’un vídeo que ressegueix la història de l’entitat durant aquests 25 anys.

La mostra està organitzada per la junta i les seccions del CEL, amb projecte i execució de Sàmara Natura SCCL, i la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, El Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i Apunts Gràfics.

Es podrà visitar des del dia 12 de desembre fins el 13 de febrer de 2022.

Lloc: Pati gòtic i sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès

Horaris: Dissabtes de 12 h a 13,30 / 18 h a 20 h

                               Diumenges de 12 a 13,30 h

                               Entre setmana de 9 h a 14 h (només visitable el pati gòtic)

                               25 de desembre i 1 de gener tancat