al contingut a la navegació Informació de contacte

“BACK TO THE GARDEN”

DIMARTS 22 MAIG 2012

1a projecció del cicle de Medi Ambient

17/05/2012
En el marc de la VII Setmana del Medi Ambient

El dijous 17 de maig va tenir lloc la 1a projecció del cicle de cinema de medi ambient organitzat pel Consorci de Desenvolupament Rural de la Catalunya Central en el marc de la VII Setmana del Medi Ambient organitzat pel Grup de Natura del Solsonès.

El Sr. David Rodríguez, alcalde de Solsona i la Srta. Laia Espasa, tècnica del consorci van inaugurar el cicle de cinema. La pel·lícula que es va inaugurar el cicle era “Back to the Garden” (http://www.backtothegardenfilm.com/) del director Kevin Tomlinson. Durant 70 min, una cinquantena de persones van descobrir la vida autosuficient, els somnis utòpics, i les ganes de millorar el món i contribuir en la defensa del medi ambient d’un grup de “hippies” dels anys 80 i com viuen a l’actualitat, el què queda d’aquella visió.

RESUM FILM:
Al 1998 el director va filmar i entrevistar a un grup de “hippies” autosuficients i que pertanyien al moviment “back to the land”, una comunitat d’ecoaldees que viu aïllada de la cultura convencional. Al 2006 va localitzar una altra vegada els mateixos personatges per discutir què havia passat amb els somnis i els plans utòpics de les seves famílies. El film descriu un interval de temps d’aquesta comunitat i explica històries personals commovedores sobre famílies rivals i devotes.

http://www.lacetans.org/gns/back-to-the-garden/