al contingut a la navegació Informació de contacte

El xef Sergi de Meià ens explica com fer uns bunyols de cigrons

Aquest diumenge al matí al Casal Cívic de Solsona, el xef Sergi de Meià ens ha explicat com fer uns bunyols de cigrons.

DIUMENGE 14 OCTUBRE 2018

En Sergi, que fa una cuina desacomplexadament catalana i 100% de proximitat, d’una forma molta amena, ens ha explicat la importància de menjar productes de qualitat, ecològics i si pot ser de proximitat o de comerç just. També ens ha explicat l’origen dels bunyols de cigrons i com cuinar-los amb una demostració pràctica on ha comptat amb l’ajuda del seu fill d’11 anys.

Posteriorment, hem pogut degustar els bunyols i hem gaudit d’un refrigeri de productes del Solsonès ofert per Riuverd.

Des de l’Associació FÈNIX volem agrair a tota la gent que ens ha acompanyat al taller-xerrada d’aquest matí, i molt especialment al Sergi i a la seva família, per donar un cop de mà al projecte de l’associació.

Moltes Gràcies a tots!

Contingut Relacionat: