al contingut a la navegació Informació de contacte

ON SÓN ELS DINERS DE LA SANITAT PÚBLICA?

DIMECRES 30 GENER 2013

Amb aquesta pregunta es podria resumir el contingut de la xerrada que Marta Sibina i Albano Dante van fer divendres passat a la sala cultural de l'Ajuntament.


De manera molt amena, els dos redactors de la revista cafeambllet.com van fer un repàs de l'organització de la sanitat a Catalunya: la part pública i la part concertada. Van anar desgranant la relació entre les dues xarxes, l'administració i diferents grups empresarials. També van explicar com després de fer greus denúncies documentades i i perfectament fundades, els únics que de moment s'han assegut davant del jutge són ells dos. Van esmentar la gran solidaritat que han viscut arrel de la seva injusta condemna i la seguretat que cal continuar lluitant perquè els corruptes retornin els diners públics.

Si fa un any, en la primera xerrada que van fer a Solsona, es van centrar en la part que havien investigat més a fons, la sanitat al Maresme i la Selva, aquest any el discurs era més global ja que algunes dades es podien extraposalr arreu de Catalunya: per exemple la forma de comunicar ajustaments en els serveis sanitaris.

El debat que es va generar va ser molt interessant i va posar de relleu la realitat del Solsonès o la notícia que aquell dia havia saltat a la premsa, el pressumpte cas de corrupció de Xavier Crespo.

  

Galeria d'imatges

Document Actions