al contingut a la navegació Informació de contacte

La Tendresse, concert solidari 2020

DISSABTE 29 AGOST 2020

Diumenge dia 6 de setembre a les 7 a la plaça del Camp

L’ONG Solsonès Obert al Món (SOM) celebrarà el concert solidari d’enguany a la plaça del Camp amb La Tendresse, Anna Roig & Àlex Cassanyes i la Big Band Project.

La Tendresse és un projecte que neix de l’admiració mútua de dos músics. Es fusionen les cançons franceses i la veu d’Anna Roig amb les composicions i melodies delicades d’Àlex Cassanyes i la Big Band Project. Aquesta unió es projecta amb una actuació sòlida i meticulosa dalt de l’escenari, amb catorze músics, un director arranjador i una intèrpret.

Aquest any la recaptació dels diners s’enviarà a l’Associació Elín, a Ceuta. Elín es un oasi de llibertat i justícia per a les persones migrants durant la travessa que fan cap a Europa. Elín aixopluga, dona suport i orienta les persones que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar. Les activitats i campanyes que duen a terme es basen en la inclusió i la diversitat, es fan classes de castellà, es resolen dubtes sobre la situació legal de les persones migrants i denuncien situacions de violació de drets humans a la Frontera Sud.