al contingut a la navegació Informació de contacte

El concert solidari del SOM omple la plaça del Camp

DISSABTE 12 SETEMBRE 2020

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band posen de manifest la importància de la tendresa en un recital amb el que es van vendre 160 entrades

Tendresa: heus aquí una paraula que sintetitza afecte, calor, dolçor i consol. És un valor necessari en la vida, tant com ho és l’aigua o el sol. Es nodreix de les coses petites que broten del cor.” (Francesc Torralba) 

Diumenge 6 de setembre més d'un centenar de persones van poder gaudir del concert solidari "La Tendresse" organitzat entre el Solsonès Obert al Món i l’Ajuntament de Solsona a la plaça del Camp.  

Durant la presentació del concert, dues de les integrants del SOM van manifestar que és en situacions extremes quan les persones "poden treure el seu potencial solidari. Així es pot veure en la multitud d'iniciatives que hem vist en els darrers mesos". 

Durant el recital, es van poder escoltar peces de cantautors i cantautores franceses i entre ells La Tendresa de Lluís Llach, interpretada per la dolça veu melòdica de l’Anna embolcallada de les acolorides tonalitats musicals que oferia la Big Band dirigida pel mestre Àlex Cassanyes. Aquesta unió es projectà amb una actuació sòlida i meticulosa dalt de l’escenari, amb catorze músics, un director arranjador i una intèrpret, que feia sis mesos que no actuaven en directe degut a la situació extraordinària provocada per la Covid. 

Un oasi a Ceuta

La vetllada obria els actes a la Festa Major d’enguany, amb un motiu solidari, com tot els concerts del SOM que s'han anat fent durant 22 anys. Aquest cop la recaptació dels diners va destinada a l’Associació Elín, a Ceuta. Elín és un oasi de llibertat i justícia per a les persones migrants durant la travessa que fan cap a Europa. Elín aixopluga, dona suport i orienta les persones que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar. 

"Després de sis mesos sense poder tocar, no podíem reprendre a millor lloc! Solsona ens va acollir, dins la seva festa major, en un concert solidari" (Anna Roig al seu compte oficial de Twitter @annaroigilombre)

Dolors Riu i Anna Pujol 
membres del SOM

Galeria d'imatges