al contingut a la navegació Informació de contacte

800 persones al concert solidari

DIMECRES 07 SETEMBRE 2011

Els concerts solidaris del SOM, (Solsonès Obert al Món), han estrenat amb nota el nou espai de la Sala Polivalent, després d'haver tingut com a escenaris diversos llocs, com l'emblemàtica Plaça de Sant Joan, la Sala Xelsa, o el pavelló municipal d'Esports.

L'estrena del nou equipament municipal en concerts de gran nivell com el del passat dissabte va superar amb bona nota les expectatives, reunint prop de 800 persones, que van gaudir amb els vendrellencs Lax'n Busto, que durant aquest curs han fet actes educatius als centres de sucundària del Solsonès, i per tant és un grup conegut i apreciat per les persones més joves i, probablement, pels seus germans grans i fins i tot pels seus pares. També, va obrir la nit, cap a les 12, el grup teloner Accés denegat, una formació jove del Solsonès amb una gran projecció.
A més a més, l'entitat Joventut Solsonina, de recent creació, col.laborà en l'organització del concert, compartint la barra amb el SOM.

El més important, però, era l'objectiu del concert. Un any més els diners recaptats aniran destinats a un projecte que el SOM segueix de ben a prop. A la localitat de Santa Rosa del Peñón (Nicaragua) ja fa temps que es treballa en un projecte engrescador i complicat: la formació professional de joves amb risc d'exclusió social. El SOM ja ha finançat una part del projecte de formació de noies joves. A part de la formació professional concreta (en aquest cas de modista) les noies reben una preparació més integral per tal de guanyar autonomia laboral i personal. Els diners que s'han recaptat el dia 3 de setembre s'adreçaran a ampliar aquesta formació a nois potenciant-los la capacitació professional.

(http://www.naciodigital.cat/naciosolsona)

      

Galeria d'imatges

Document Actions