Saltar a continguts

Solsonès Obert al Món

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

20/02/2018
HOMENATGE A JAUME BOTEY

 Jaume Botey, pensador, activista, professor, home savi, era gairebé solsoní, no només per llaços familiars sinó pel munt de gent del nostre entorn que l'apreciava i l'admirava.

Quan vam començar les xerrades del SOM, va ser qui ens va fer reflexionar sobre les relacions internacionals: "Iraq, cal una guerra?" va iniciar un seguit de  converses que des del seu bon fer com a comunicador ens obrien els ulls a realitats que ell coneixia de prop (havia viatjat a Iraq i havia conegut personatges que estaven en la primera línia del conflicte).
Juntament amb la Pilar Massana ens va animar a treballar contra la guerra, de manera que la manifestació multitudinària de la qual ara celebrem el 15è aniversari va comptar amb una bona presència de gent del Solsonès.
Posteriorment va venir altres vegades per compartir els seus coneixements sobre realitats d'arreu del món, va col·laborar en la publicació del 10è aniversari del SOM i ens donà un cop de mà cada vegada que necessitàvem una persona que pensa, viu i estima per la pau i la justícia.
Jaume, el teu saber i el teu bon fer quedaran per sempre en un racó del nostre cor i intentarem seguir el teu model de pensament crític i activitat positiva.
Descansa en pau.

Imatge de complement Ampliar imatge